Bank of China (CEE) Zrt.


Magas kockázatú kapcsolt vállalkozások aránya
0 %
nettó árbevétel (2020. évi adatok)
10 984 000 ezer Ft
jegyzett tőke (2020. évi adatok)
3 milliárd Ft felett és 8,5 milliárd Ft alatt
adózott eredmény (2020. évi adatok)
700 millió Ft és 1 milliárd Ft között
létszám
50- 99 fő
Rövidített név

Bank of China (CEE) Zrt.

Teljes név

Bank of China (Közép-Kelet-Európa) Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Alapítás éve

2002

Adószám

12899986-4-44

Főtevékenység

6419 Egyéb monetáris közvetítés

székhely

1051 Budapest, József nádor tér 7.

telephelyek száma

1

Pozitív információk
 • Közbeszerzést nyert: Nem
 • EU pályázatot nyert: Nem
 • Egyéb pozitív információ: Igen
Negatív információk
 • Hatályos negatív információ: Nincs
 • Lezárt negatív információ: Nincs
 • Egyszeri negatív információ: Nincs

Cégjegyzésre jogosultak

 • Chen Luyang (an: Chen Shengping) ügyvezető (vezető tisztségviselő) 1025 Budapest, Törökvész út 45. III. em. 9.
 • Csizmadia Attila Norbert (an: Bálint Ildikó) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 2000 Szentendre, Petőfi utca 5.
 • Dr. Erdős Ágnes Gabriella (an: Tar Mária Ágota) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1037 Budapest, Jeles utca 188-190.
 • Li Bing (an: Miao Zhiying) más munkavállaló 1138 Budapest, Meder utca 8. C. ép. 1. em. 3.
 • Li Kexin (an: Chang Lutian) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 1. 8. em. 8.
 • Yang Chunling (an: Gu Lanzhen) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) Külföldi cím: CN 10031 Peking város Xicheng District, Taipusi Street 33. 4/102. ép. 5. lház.
 • Zhao Lei (an: Han Lanzhi) más munkavállaló 1138 Budapest, Marina sétány 1. P. ép. 5. em. 2.

üzletkötési javaslat

A lekérdezett cég jelenleg nem áll felszámolási/végelszámolási/csőd-/törlési eljárás alatt, és egyéb óvatosságra intő körülmény sem áll fenn. Üzleti kapcsolat létesítése ajánlott.

Határon túli cégre keresne rá?

Tekintse meg nemzetközi portálunkat további információért!

Privát cégelemzés

Lakossági használatra optimalizált cégelemző riport. Ideális jelenlegi, vagy leendő munkahely ellenőrzésére, vagy szállítók (szolgáltatók, eladók) pénüzgyi, működésbeli átvilágítására. Különösen fontos lehet a cégek ellenőrzése, ha előre fizetést, vagy előleget kérnek munkájuk, szolgáltatásuk vagy árujuk leszállítása előtt. Mérlegelje, mennyit veszíthet egy rossz döntéssel, azaz mennyit takaríthat meg egy hasznos információval.

Cégkivonat

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégtörténet

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos és törölt adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégelemzés

A Cégelemzés könnyen áttekinthető formában mutatja be az adott cégre vonatkozó legfontosabb pozitív és negatív információkat. Az Opten Kft. saját, állandóan frissülő cégadatbázisát és a cégek hivatalosan hozzáférhető legutolsó mérlegadatait forrásként alkalmazva tudományos összefüggések és algoritmusok alapján teljes elemzést készít a vizsgált cégről.

Kapcsolati háló

A Kapcsolati Háló nemcsak a cégek közötti tulajdonosi-érdekeltségi viszonyokat ábrázolja, hanem a vizsgált céghez kötődő tulajdonos és cégjegyzésre jogosult magánszemélyeket is megjeleníti. A jól átlátható ábra szemlélteti az adott cég tulajdonosi körének és vezetőinek (cégek, magánszemélyek) üzleti előéletét.

Címkapcsolati háló

A Címkapcsolati Háló az OPTEN Kapcsolati Háló székhelycímre vonatkozó továbbfejlesztett változata. Ezen opció kiegészíti a Kapcsolati Hálót azokkal a cégekkel, non-profit szervezetekkel, költségvetési szervekkel, egyéni vállalkozókkal és bármely cég tulajdonosaival és cégjegyzésre jogosultjaival, amelyeknek Cégjegyzékbe bejelentett székhelye/lakcíme megegyezik a vizsgált cég hatályos székhelyével.

Pénzügyi beszámoló

A termék egy csomagban tartalmazza a cég Igazságügyi Minisztériumhoz benyújtott éves pénzügyi beszámolóját (mérleg- és eredménykimutatás, kiegészítő melléklet, eredményfelhasználási határozat, könyvvizsgálói jelentés). Ezen kívül mellékeljük a feldolgozott mérleg-, és eredménykimutatást is kényelmesen kezelhető Microsoft Excel (xlsx) formátumban.

All in

Cégkivonat, Cégtörténet, Pénzügyi beszámoló, Kapcsolati Háló, Címkapcsolati Háló, Cégelemzés és Privát cégelemzés szolgáltatásaink már elérhetők egy csomagban! Az All-in csomag segítségével tudomást szerezhet mind a vizsgált céghez kötődő kapcsolatokról, mérleg-és eredménykimutatásról, pénzügyi elemzésről, vagy akár a cégközlönyben megjelent releváns adatokról.

Utolsó frissítés: 2022. 08. 17. 15:59:25