FTC Zrt.


Magas kockázatú kapcsolt vállalkozások aránya
0 %
nettó árbevétel (2021. évi adatok)
5 296 040 ezer Ft
jegyzett tőke (2021. évi adatok)
20 millió Ft felett és 50 millió Ft alatt
adózott eredmény (2021. évi adatok)
200 millió Ft és 300 millió Ft között
létszám
200- 249 fő
Rövidített név

FTC Zrt.

Teljes név

FTC Labdarúgó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Alapítás éve

2002

Adószám

12956661-2-43

Főtevékenység

9319 Egyéb sporttevékenység

székhely

1091 Budapest, Üllői út 129.

telephelyek száma

0

Pozitív információk
 • Közbeszerzést nyert: Nem
 • EU pályázatot nyert: Igen, 1 db
 • Egyéb pozitív információ: Igen
Negatív információk
 • Hatályos negatív információ: Nincs
 • Lezárt negatív információ: Van
 • Egyszeri negatív információ: Nincs

Cégjegyzésre jogosultak

 • D. Kovács Róbert Antal (an: Major Mária) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1101 Budapest, Kismartoni út 3. A. ép. 1. em. 4.
 • Dr. Bársony Farkas (an: Dr. Zamostny Ágnes Mária) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 9740 Bük, Golf út 8. D. ép. 2. em. 14.
 • Dr. Berzeviczi Attila Árpád (an: Kaponya Anna) igazgatóság elnöke (vezető tisztségviselő) 1026 Budapest, Garas utca 2. 1. em. 2.
 • dr. Bienerth Gusztáv János (an: Jakabos Livia Sarolta) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1124 Budapest, Lejtő út 15. TT 5.
 • dr. Bienerth Gusztáv János (an: Jakabos Livia Sarolta) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1124 Budapest, Lejtő út 15. TT 5.
 • Dr. Bienerth Gusztáv János (an: Jakabos Livia Sarolta) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1124 Budapest, Lejtő út 15. TT 5.
 • Dr. Springer Miklós (an: Incze Márta) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 2083 Solymár, Katona József utca 24.
 • Kubatov Gábor (an: Gémesi Erika) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1238 Budapest, Grassalkovich út 80.
 • Orosz Pál (an: Keller Magdolna) vezérigazgató (vezető tisztségviselő) 1025 Budapest, Pusztaszeri út 53. 2. em. 1.
 • Orosz Pál (an: Keller Magdolna) vezérigazgató (vezető tisztségviselő) 1025 Budapest, Pusztaszeri út 53. 2. em. 1.

üzletkötési javaslat

A lekérdezett cég jelenleg nem áll felszámolási/végelszámolási/csőd-/törlési eljárás alatt.

Határon túli cégre keresne rá?

Tekintse meg nemzetközi portálunkat további információért!

All in

Cégkivonat, Cégtörténet, Pénzügyi beszámoló, Kapcsolati Háló, Címkapcsolati Háló, Cégelemzés és Privát cégelemzés szolgáltatásaink már elérhetők egy csomagban! Az All-in csomag segítségével tudomást szerezhet mind a vizsgált céghez kötődő kapcsolatokról, mérleg-és eredménykimutatásról, pénzügyi elemzésről, vagy akár a cégközlönyben megjelent releváns adatokról.

Privát cégelemzés

Lakossági használatra optimalizált cégelemző riport. Ideális jelenlegi, vagy leendő munkahely ellenőrzésére, vagy szállítók (szolgáltatók, eladók) pénüzgyi, működésbeli átvilágítására. Különösen fontos lehet a cégek ellenőrzése, ha előre fizetést, vagy előleget kérnek munkájuk, szolgáltatásuk vagy árujuk leszállítása előtt. Mérlegelje, mennyit veszíthet egy rossz döntéssel, azaz mennyit takaríthat meg egy hasznos információval.

Cégkivonat

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégtörténet

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos és törölt adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégelemzés

A Cégelemzés könnyen áttekinthető formában mutatja be az adott cégre vonatkozó legfontosabb pozitív és negatív információkat. Az Opten Kft. saját, állandóan frissülő cégadatbázisát és a cégek hivatalosan hozzáférhető legutolsó mérlegadatait forrásként alkalmazva tudományos összefüggések és algoritmusok alapján teljes elemzést készít a vizsgált cégről.

Kapcsolati háló

A Kapcsolati Háló nemcsak a cégek közötti tulajdonosi-érdekeltségi viszonyokat ábrázolja, hanem a vizsgált céghez kötődő tulajdonos és cégjegyzésre jogosult magánszemélyeket is megjeleníti. A jól átlátható ábra szemlélteti az adott cég tulajdonosi körének és vezetőinek (cégek, magánszemélyek) üzleti előéletét.

Címkapcsolati háló

A Címkapcsolati Háló az OPTEN Kapcsolati Háló székhelycímre vonatkozó továbbfejlesztett változata. Ezen opció kiegészíti a Kapcsolati Hálót azokkal a cégekkel, non-profit szervezetekkel, költségvetési szervekkel, egyéni vállalkozókkal és bármely cég tulajdonosaival és cégjegyzésre jogosultjaival, amelyeknek Cégjegyzékbe bejelentett székhelye/lakcíme megegyezik a vizsgált cég hatályos székhelyével.

Pénzügyi beszámoló

A termék egy csomagban tartalmazza a cég Igazságügyi Minisztériumhoz benyújtott éves pénzügyi beszámolóját (mérleg- és eredménykimutatás, kiegészítő melléklet, eredményfelhasználási határozat, könyvvizsgálói jelentés). Ezen kívül mellékeljük a feldolgozott mérleg-, és eredménykimutatást is kényelmesen kezelhető Microsoft Excel (xlsx) formátumban.

Utolsó frissítés: 2022. 10. 03. 16:31:54