ISD DUNAFERR Zrt. "f. a."


Magas kockázatú kapcsolódó vállalkozások aránya
17 %
nettó árbevétel (2019. évi adatok)
288 828 000 ezer Ft
jegyzett tőke (2019. évi adatok)
10 milliárd Ft felett
adózott eredmény (2019. évi adatok)
2 millió Ft alatt
létszám
10- 19 fő
Rövidített név

ISD DUNAFERR Zrt. "f. a."

Teljes név

ISD DUNAFERR Dunai Vasmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság "felszámolás alatt"

Alapítás éve

1992

Adószám

11102539-2-07

Főtevékenység

2410 Vas-, acél-, vasötvözet-alapanyag gyártása

székhely

2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3.

telephelyek száma

3

Pozitív információk
  • Közbeszerzést nyert: Nem
  • EU pályázatot nyert: Igen, 2 db
  • Egyéb pozitív információ: Igen
Negatív információk
  • Hatályos negatív információ: Van
  • Lezárt negatív információ: Van
  • Egyszeri negatív információ: Van

Cégjegyzésre jogosultak

  • HONORATIOR Gazdasági Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (EU. egys. azon.: HUOCCSZ.01-09-993513) HU 1054 Budapest, Szemere utca 17. 1. em. 4. ajtó [ 01 09 993513 ]
  • Mkrtchan Oleg (an: Nerfesian Eugenia) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) Külföldi cím: UA 83000 Donyeck Soloviyanenka St 4.
  • Tankhilevich Evgeny (an: Kolyaskina Galina Szemjonovna) cégvezető 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 39.
  • Tetyana Taruta (an: Olga Nechesa) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) Külföldi cím: UA 01032 Kijev Tarasa Shevchenko Blvd 27-B. 70.apt

üzletkötési javaslat

A lekérdezett cég jelenleg felszámolási/végelszámolási/csődeljárás alatt áll.

Határon túli cégre keresne rá?

Tekintse meg nemzetközi portálunkat további információért!

All in

Cégkivonat, Cégtörténet, Pénzügyi beszámoló, Kapcsolati Háló, Címkapcsolati Háló, Cégelemzés és Privát cégelemzés szolgáltatásaink már elérhetők egy csomagban! Az All-in csomag segítségével tudomást szerezhet mind a vizsgált céghez kötődő kapcsolatokról, mérleg-és eredménykimutatásról, pénzügyi elemzésről, vagy akár a cégközlönyben megjelent releváns adatokról.

Privát cégelemzés

Lakossági használatra optimalizált cégelemző riport. Ideális jelenlegi, vagy leendő munkahely ellenőrzésére, vagy szállítók (szolgáltatók, eladók) pénüzgyi, működésbeli átvilágítására. Különösen fontos lehet a cégek ellenőrzése, ha előre fizetést, vagy előleget kérnek munkájuk, szolgáltatásuk vagy árujuk leszállítása előtt. Mérlegelje, mennyit veszíthet egy rossz döntéssel, azaz mennyit takaríthat meg egy hasznos információval.

Hatályos cégkivonat

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégtörténet (cégmásolat)

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos és törölt adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégelemzés

A Cégelemzés könnyen áttekinthető formában mutatja be az adott cégre vonatkozó legfontosabb pozitív és negatív információkat. Az Opten Kft. saját, állandóan frissülő cégadatbázisát és a cégek hivatalosan hozzáférhető legutolsó mérlegadatait forrásként alkalmazva tudományos összefüggések és algoritmusok alapján teljes elemzést készít a vizsgált cégről.

Kapcsolati háló

A Kapcsolati Háló nemcsak a cégek közötti tulajdonosi-érdekeltségi viszonyokat ábrázolja, hanem a vizsgált céghez kötődő tulajdonos és cégjegyzésre jogosult magánszemélyeket is megjeleníti. A jól átlátható ábra szemlélteti az adott cég tulajdonosi körének és vezetőinek (cégek, magánszemélyek) üzleti előéletét.

Címkapcsolati háló

A Címkapcsolati Háló az OPTEN Kapcsolati Háló székhelycímre vonatkozó továbbfejlesztett változata. Ezen opció kiegészíti a Kapcsolati Hálót azokkal a cégekkel, non-profit szervezetekkel, költségvetési szervekkel, egyéni vállalkozókkal és bármely cég tulajdonosaival és cégjegyzésre jogosultjaival, amelyeknek Cégjegyzékbe bejelentett székhelye/lakcíme megegyezik a vizsgált cég hatályos székhelyével.

Pénzügyi beszámoló

A termék egy csomagban tartalmazza a cég Igazságügyi Minisztériumhoz benyújtott éves pénzügyi beszámolóját (mérleg- és eredménykimutatás, kiegészítő melléklet, eredményfelhasználási határozat, könyvvizsgálói jelentés). Ezen kívül mellékeljük a feldolgozott mérleg-, és eredménykimutatást is kényelmesen kezelhető Microsoft Excel (xlsx) formátumban.

Utolsó frissítés: 2024. 07. 23. 16:02:22

Kormányzati igazgatási szünet

2022. december 22. és 2023. január 6-a között a 369/2022. (IX. 29.) Korm. rendeletnek megfelelően (kormányzati igazgatási szünet elrendeléséről és a kormányzati igazgatási szünetre alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról) adatforrásaink egy részénél kormányzati igazgatási szünet lesz, ezért az állami adatszolgáltatások akadozhatnak. Ez hatással lehet a szolgáltatásainkban az adatok frissítésére.