metALCOM Zrt.


Magas kockázatú kapcsolt vállalkozások aránya
2 %
nettó árbevétel (2022. évi adatok)
16 480 338 ezer Ft
jegyzett tőke (2022. évi adatok)
500 millió Ft felett és 1 milliárd Ft alatt
adózott eredmény (2022. évi adatok)
1 milliárd Ft és 2,5 milliárd Ft között
létszám
200- 249 fő
Rövidített név

metALCOM Zrt.

Teljes név

metALCOM Távközlési és Rendszerintegrációs Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Alapítás éve

2015

Adószám

25422359-2-42

Főtevékenység

3320 Ipari gép, berendezés üzembe helyezése

székhely

1107 Budapest, Fogadó utca 4.

telephelyek száma

2

Pozitív információk
 • Közbeszerzést nyert: Igen, 17 db
 • EU pályázatot nyert: Igen, 3 db
 • Egyéb pozitív információ: Igen
Negatív információk
 • Hatályos negatív információ: Nincs
 • Lezárt negatív információ: Van
 • Egyszeri negatív információ: Nincs

Cégjegyzésre jogosultak

 • Bozó Zoltán (an: Kánvási Zsuzsanna) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 6600 Szentes, Honvéd utca 59.
 • Csárdás Attila (an: Dr. Szeleczky Ilona) más munkavállaló 2011 Budakalász, Szent László utca 53/A.
 • Dömsödi János (an: Mészáros-Berkecz Erzsébet) más munkavállaló 2030 Érd, Kárpitos utca 9/A
 • Hérány Klára (an: Mészáros Klára) más munkavállaló 6600 Szentes, Budai Nagy Antal utca 17.
 • Kiss-Forgács Éva Mária (an: Szádvári Éva Erzsébet) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 2481 Velence, Bogrács utca 16.
 • Kovács Attila (an: Strasszer Erzsébet) más munkavállaló 8429 Porva, Ménesjáráspuszta 1.
 • Kóczán Mónika (an: Szamosközi Zsuzsanna) más munkavállaló 6600 Szentes, Nyár utca 24.
 • Lángi Zoltán (an: Szemerédi Zsuzsanna Magdolna) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 6600 Szentes, Burián Lajos utca 10.
 • Német Péter (an: Aszalos Erzsébet) más munkavállaló 6750 Algyő, Búzavirág utca 19.
 • Németh Imre (an: Gergely Magdolna) más munkavállaló 1211 Budapest, Kiss János altábornagy utca 29-41. 2. em. 4.
 • Pedro Vargas Santos David (an: Maria Filomena De Brito Vargas Lopes David) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1025 Budapest, Cimbalom utca 3/B
 • Roóz Csaba Lajos (an: Gergely Terézia) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1031 Budapest, Apátkút utca 31.
 • Tóth Tamás (an: Bakai Katalin) más munkavállaló 6724 Szeged, Üstökös utca 3/B 3. em. 8.
 • Varga-Berta Dávid (an: Kiss Csilla Gyöngyi) más munkavállaló 2074 Perbál, Sport utca 1/A

üzletkötési javaslat

A lekérdezett cég jelenleg nem áll felszámolási/végelszámolási/csőd-/törlési eljárás alatt.

Határon túli cégre keresne rá?

Tekintse meg nemzetközi portálunkat további információért!

All in

Cégkivonat, Cégtörténet, Pénzügyi beszámoló, Kapcsolati Háló, Címkapcsolati Háló, Cégelemzés és Privát cégelemzés szolgáltatásaink már elérhetők egy csomagban! Az All-in csomag segítségével tudomást szerezhet mind a vizsgált céghez kötődő kapcsolatokról, mérleg-és eredménykimutatásról, pénzügyi elemzésről, vagy akár a cégközlönyben megjelent releváns adatokról.

Privát cégelemzés

Lakossági használatra optimalizált cégelemző riport. Ideális jelenlegi, vagy leendő munkahely ellenőrzésére, vagy szállítók (szolgáltatók, eladók) pénüzgyi, működésbeli átvilágítására. Különösen fontos lehet a cégek ellenőrzése, ha előre fizetést, vagy előleget kérnek munkájuk, szolgáltatásuk vagy árujuk leszállítása előtt. Mérlegelje, mennyit veszíthet egy rossz döntéssel, azaz mennyit takaríthat meg egy hasznos információval.

Hatályos cégkivonat

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégtörténet (cégmásolat)

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos és törölt adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégelemzés

A Cégelemzés könnyen áttekinthető formában mutatja be az adott cégre vonatkozó legfontosabb pozitív és negatív információkat. Az Opten Kft. saját, állandóan frissülő cégadatbázisát és a cégek hivatalosan hozzáférhető legutolsó mérlegadatait forrásként alkalmazva tudományos összefüggések és algoritmusok alapján teljes elemzést készít a vizsgált cégről.

Kapcsolati háló

A Kapcsolati Háló nemcsak a cégek közötti tulajdonosi-érdekeltségi viszonyokat ábrázolja, hanem a vizsgált céghez kötődő tulajdonos és cégjegyzésre jogosult magánszemélyeket is megjeleníti. A jól átlátható ábra szemlélteti az adott cég tulajdonosi körének és vezetőinek (cégek, magánszemélyek) üzleti előéletét.

Címkapcsolati háló

A Címkapcsolati Háló az OPTEN Kapcsolati Háló székhelycímre vonatkozó továbbfejlesztett változata. Ezen opció kiegészíti a Kapcsolati Hálót azokkal a cégekkel, non-profit szervezetekkel, költségvetési szervekkel, egyéni vállalkozókkal és bármely cég tulajdonosaival és cégjegyzésre jogosultjaival, amelyeknek Cégjegyzékbe bejelentett székhelye/lakcíme megegyezik a vizsgált cég hatályos székhelyével.

Pénzügyi beszámoló

A termék egy csomagban tartalmazza a cég Igazságügyi Minisztériumhoz benyújtott éves pénzügyi beszámolóját (mérleg- és eredménykimutatás, kiegészítő melléklet, eredményfelhasználási határozat, könyvvizsgálói jelentés). Ezen kívül mellékeljük a feldolgozott mérleg-, és eredménykimutatást is kényelmesen kezelhető Microsoft Excel (xlsx) formátumban.

Utolsó frissítés: 2024. 02. 23. 16:01:55

Kormányzati igazgatási szünet

2022. december 22. és 2023. január 6-a között a 369/2022. (IX. 29.) Korm. rendeletnek megfelelően (kormányzati igazgatási szünet elrendeléséről és a kormányzati igazgatási szünetre alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról) adatforrásaink egy részénél kormányzati igazgatási szünet lesz, ezért az állami adatszolgáltatások akadozhatnak. Ez hatással lehet a szolgáltatásainkban az adatok frissítésére.