Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt.


Magas kockázatú kapcsolódó vállalkozások aránya
5 %
nettó árbevétel (2023. évi adatok)
253 658 ezer Ft
jegyzett tőke (2023. évi adatok)
50 millió Ft felett és 100 millió Ft alatt
adózott eredmény (2023. évi adatok)
10 millió Ft és 20 millió Ft között
létszám
1000-1999 fő
Rövidített név

Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zrt.

Teljes név

Nemzeti Sportügynökség Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Alapítás éve

2022

Adószám

27750409-2-51

Főtevékenység

9311 Sportlétesítmény működtetése

székhely

1007 Budapest, Margitsziget hrsz 23800/6. Holdudvar. ép.

telephelyek száma

2

Pozitív információk
 • Közbeszerzést nyert: Nem
 • EU pályázatot nyert: Nem
 • Egyéb pozitív információ: Igen
Negatív információk
 • Hatályos negatív információ: Nincs
 • Lezárt negatív információ: Nincs
 • Egyszeri negatív információ: Nincs

Cégjegyzésre jogosultak

 • Antal Dénes (an: Gráczol Zsuzsanna) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1037 Budapest, Vízmosás utca 13.
 • Berényi Péter Roland (an: Papp Mariann) más munkavállaló 1024 Budapest, Keleti Károly utca 4. 3. em. 10. ajtó
 • Berkó Lajos (an: Szabó Erzsébet) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1203 Budapest, Közműhelytelep utca 24. A. lház. 1. em. 1. ajtó
 • Bíró Péter (an: Garancsy Judit) igazgatóság elnöke (vezető tisztségviselő) 1016 Budapest, Hegyalja út 23. 6. em. 95. ajtó
 • Bíró Péter (an: Garancsy Judit) vezérigazgató (vezető tisztségviselő) 1016 Budapest, Hegyalja út 23. 6. em. 95. ajtó
 • Dr. Baji Balázs (an: Somogyi Lilla) más munkavállaló 2097 Pilisborosjenő, Galagonya utca 27. 1. ajtó
 • Dr. Kollai Bálint Csörsz (an: Sélley-Rauscher Andrea) más munkavállaló 1117 Budapest, Baranyai utca 27. 6. em. 2. ajtó
 • Havasi Csaba (an: Nemes Erzsébet) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1047 Budapest, Wolfner utca 4. 17. em. 1702. ajtó
 • Kovács Norbert (an: Kincses Katalin) más munkavállaló 2053 Herceghalom, Ördöglovas lejtő 24/A 2. ajtó
 • Mészáros József (an: Kovács Mária) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 8284 Kisapáti, Kisapáti hegy 965.
 • Schmidt Gábor (an: Figura Julianna) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 1134 Budapest, Klapka utca 7. B. lház. 6. em. 4. ajtó
 • Takács Attila (an: Pintér Mária Ilona) igazgatósági tag (vezető tisztségviselő) 2100 Gödöllő, Százszorszép utca 10.

üzletkötési javaslat

A lekérdezett cég jelenleg nem áll felszámolási/végelszámolási/csőd-/törlési eljárás alatt.

Határon túli cégre keresne rá?

Tekintse meg nemzetközi portálunkat további információért!

All in

Cégkivonat, Cégtörténet, Pénzügyi beszámoló, Kapcsolati Háló, Címkapcsolati Háló, Cégelemzés és Privát cégelemzés szolgáltatásaink már elérhetők egy csomagban! Az All-in csomag segítségével tudomást szerezhet mind a vizsgált céghez kötődő kapcsolatokról, mérleg-és eredménykimutatásról, pénzügyi elemzésről, vagy akár a cégközlönyben megjelent releváns adatokról.

Privát cégelemzés

Lakossági használatra optimalizált cégelemző riport. Ideális jelenlegi, vagy leendő munkahely ellenőrzésére, vagy szállítók (szolgáltatók, eladók) pénüzgyi, működésbeli átvilágítására. Különösen fontos lehet a cégek ellenőrzése, ha előre fizetést, vagy előleget kérnek munkájuk, szolgáltatásuk vagy árujuk leszállítása előtt. Mérlegelje, mennyit veszíthet egy rossz döntéssel, azaz mennyit takaríthat meg egy hasznos információval.

Hatályos cégkivonat

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégtörténet (cégmásolat)

A cég összes Cégközlönyben megjelent hatályos és törölt adata kiegészítve az IM által rendelkezésünkre bocsátott, de a Cégközlönyben közzé nem tett adatokkal, valamint gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető céghirdetményekkel, közleményekkel, a legfrissebb létszám adatokkal és az utolsó 5 év pénzügyi beszámolóinak 16 legfontosabb sorával.

Cégelemzés

A Cégelemzés könnyen áttekinthető formában mutatja be az adott cégre vonatkozó legfontosabb pozitív és negatív információkat. Az Opten Kft. saját, állandóan frissülő cégadatbázisát és a cégek hivatalosan hozzáférhető legutolsó mérlegadatait forrásként alkalmazva tudományos összefüggések és algoritmusok alapján teljes elemzést készít a vizsgált cégről.

Kapcsolati háló

A Kapcsolati Háló nemcsak a cégek közötti tulajdonosi-érdekeltségi viszonyokat ábrázolja, hanem a vizsgált céghez kötődő tulajdonos és cégjegyzésre jogosult magánszemélyeket is megjeleníti. A jól átlátható ábra szemlélteti az adott cég tulajdonosi körének és vezetőinek (cégek, magánszemélyek) üzleti előéletét.

Címkapcsolati háló

A Címkapcsolati Háló az OPTEN Kapcsolati Háló székhelycímre vonatkozó továbbfejlesztett változata. Ezen opció kiegészíti a Kapcsolati Hálót azokkal a cégekkel, non-profit szervezetekkel, költségvetési szervekkel, egyéni vállalkozókkal és bármely cég tulajdonosaival és cégjegyzésre jogosultjaival, amelyeknek Cégjegyzékbe bejelentett székhelye/lakcíme megegyezik a vizsgált cég hatályos székhelyével.

Pénzügyi beszámoló

A termék egy csomagban tartalmazza a cég Igazságügyi Minisztériumhoz benyújtott éves pénzügyi beszámolóját (mérleg- és eredménykimutatás, kiegészítő melléklet, eredményfelhasználási határozat, könyvvizsgálói jelentés). Ezen kívül mellékeljük a feldolgozott mérleg-, és eredménykimutatást is kényelmesen kezelhető Microsoft Excel (xlsx) formátumban.

Utolsó frissítés: 2024. 07. 23. 16:02:22

Kormányzati igazgatási szünet

2022. december 22. és 2023. január 6-a között a 369/2022. (IX. 29.) Korm. rendeletnek megfelelően (kormányzati igazgatási szünet elrendeléséről és a kormányzati igazgatási szünetre alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról) adatforrásaink egy részénél kormányzati igazgatási szünet lesz, ezért az állami adatszolgáltatások akadozhatnak. Ez hatással lehet a szolgáltatásainkban az adatok frissítésére.